Equip

L’Associació Esportiva Hajime va ser fundada a l’estiu del 2013 per 5 judokes de Vilafant i durant aquest temps s’hi han unit més companys de dins i de fora del món del judo. A nivell d’experiència, per cap de nosaltres això és un inici en el món de l’esport ni del lleure, ni tampoc en el tracte amb nens.

 

El president, Dani Aguilera, criminòleg titulat i monitor i director de lleure titulat per l’Escola Empordà, porta 20 anys fent judo i aquest és el sisè que fa d’entrenador a alumnes de 5 a 25 anys, a Vilafant, a Castelló d’Empúries, a Cabanes i a Vilamalla. És cinturó negre 1r DAN de judo i posseeix el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell I. Apart de donar classes de judo, és monitor del casal esportiu de Vilafant des de fa 4 anys, és director del Cau de Vilafant i ha fet de formador de pre-monitors amb l’Escola Empordà. També ha organitzat i dirigit colònies esportives i de lleure en nombroses ocasions. Ha estat vice-president esportiu al Club Esportiu Judo Vilafant i actualment és secretari de l’Associació de Judo Alt Empordà. Apart de dedicar el temps a estar amb nens i nenes a través de les activitats que porta a terme, també ha tingut experiències puntuals amb disminuïts físics i psíquics a Lleida fent classes de circ a través de l’Institut Narcís Monturiol i amb l’ACELL fent de voluntari en els campionats territorials d’Special Olympics i fa altres feines relacionades amb el món de l’esport i del lleure. Ha fet diferents cursets relacionats en el món del lleure i l’esport com el de manipulació d’aliments o el de nutrició i esport.

 
 photo DSC01946.jpg

El vicepresident, l’Adrià Melendre és graduat en Filologia Hispànica amb intenció de dedicar-se a la docència amb joves. Ha treballat com a becari portant l’Aula d’Acollida de l’Institut Narcís Monturiol de Figueres durant el curs 2013-2014. Té experiència en les arts escèniques en l’àmbit del teatre, circ i música i és alumne del Centre Teatral el Galliner de Girona. Ha participat en activitats voluntàries amb disminuïts físics i psíquics com en el circ de Lleida, i és nou practicant del món del judo (cinturó taronja). Apart, és l’encarregat de realitzar els reportatges fotogràfics i de vídeo de totes les activitats que l’Associació realitza, i porta tot el que te a veure amb Internet i les xarxes socials (community management).

 
 photo DSC01950.jpg

El tresorer, Eduard Millet, és graduat en comptabilitat i finances i s’hi dedica i és monitor i director de lleure titulat. També té el títol de manipulador d’aliments. Porta 18 anys fent judo i ha portat exclusivament el grup de judo d’Avinyonet de Puigventós anteriorment. És 1r DAN (cinturó negre) de judo, té el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell I i ha treballat com a monitor i coordinador al Casal de Vilafant durant 3 anys. A més, porta des dels 18 anys fent de monitor abans al Cau de Sant Pere de Figueres i actualment al Cau de Vilafant, entitat que presideix. Ha organitzat colònies i format part de l’equip de monitors en moltes ocasions. Ha realitzat puntualment activitats voluntàries amb disminuïts físics i psíquics.

 
 photo DSC01967.jpg
La secretària, la Melanie Fernández és llicenciada en Veterinària i té el títol de Primers Auxilis i Socorrisme i també el de manipulació d’aliments. Porta 12 anys fent judo i és 1r DAN i competidora, arribant a quedar campiona de Catalunya la temporada 2014-2015. Ha format part de l’equip de monitors en colònies i activitats organitzades per l’Associació.

 
 photo DSC01957.jpg
Pel que fa als vocals:

 

La Judith Romero porta 14 anys fent judo i és cinturó marró de judo. Té el títol de primers auxilis i socorrisme terrestre i ha format part de l’equip de monitors en colònies, estades i activitats de l’Associació. Apart, la Judith és la responsable de disseny de l’Associació, qui, entre altres coses, dissenya els cartells de les activitats i ha ideat el nostre logotip i les nostres samarretes, i és monitora de lleure titulada.

 
 photo DSC01973.jpg

La Míriam Romero porta 13 anys fent judo i és cinturó marró de judo. Té el títol de primers auxilis i socorrisme terrestre. També és monitora de lleure titulada i és una de les fixes en totes les activitats de l’Associació, així com també és monitora al cau de Vilafant.

 
 photo DSC01954.jpg

També formen part de l’equip, encara que fora de la junta:

 

En David Aguilera, de 17 anys, és cinturó marró de judo i porta 12 anys practicant aquest esport. Pre-monitor a l’Associació, al Casal de Vilafant i al Cau de Vilafant, porta el lleure a la sang des de ben jove i és un dels puntals en tots els equips. Té el certificat de manipulador d’aliments i aviat començarà un cicle formatiu de conducció d’activitats esportives en el medi natural.

 
 photo DSC01970.jpg

La Carla González, de 16 anys i ara començarà a cursar el Batxillerat científic a l’Institut de Vilafant, és la cinturó negre 1r DAN més jove de l’Associació i la que ho ha tingut abans de Vilafant. Actualment és 2a de Catalunya Júnior i 3a de Catalunya Cadet en categoria -48kg, i sens dubte és el nostre valor més gran a nivell competitiu per la seva gran experiència en els 7 anys que porta fent judo, i tècnicament de les millors judokes que tenim. Apart ha participat en diverses ocasions en l’equip de monitors en moltes de les nostres activitats.

 
 photo DSC01938.jpg

Apart, tenim molta gent que ens recolza i ens dóna suport de la manera que saben col·laborant en les activitats que realitzem, tant entesos com no entesos en el judo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>