Campionat de Catalunya Infantil i Cadet (04-02-18)

Hajime va portar cinc competidors al Campionat de Catalunya Infantil i Cadet que es va celebrar a Manresa, i es pot dir que en general va anar molt i molt bé, tal com intuíem després d’unes setmanes de bona preparació. Al matí van competir el nostre pòquer de cadets:

-La Júlia Darnés va quedar en primera posició en categoria -70 kg després de guanyar tots els seus combats de forma disputada, aconseguint a més els punts que li quedaven per poder-se presentar a cinturó negre i amb la classificació a Espanya a tocar.

-L’Enric Gironès no va poder classificar-se en categoria -50 kg guanyant la primera ronda de forma dominant tot i la gran diferència de pes amb els seus rivals i a vuitens de finals va caure de mala manera i va haver d’abandonar la competició per lesió a l’espatlla.

-L’Arnau Gironès va estar a punt de lluitar pel bronze en categoria -55 kg després de perdre dos combats i guanyar-ne també dos, acumulant així més punts pel cinturó negre.

-L’Ada Batlle va fer un gran campionat en categoria -63 kg guanyant les dues primeres rondes, perdent la semifinal i guanyant el combat pel tercer lloc de forma molt bonica.

-A la tarda la Nerea Rosa va competir en categoria infantil -57 kg perdent la primera ronda i la repesca després de fer uns combats una mica descafeïnats.

La motivació, les ganes de guanyar i els bons entrenaments realitzats sota les directrius del tècnic Dani Aguilera van donar resultat i vam fer una de les millors competicions en què hem participat.
També van estat presents l’Edu

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *