Campionat de Catalunya Infantil i Cadet (04/02/17, La Llagosta)

El dissabte 4 de febrer l’Associació Esportiva Hajime va participar amb 5 competidors al Campionat de Catalunya Cadet i Infantil a la Llagosta.
-Al matí competia primer la Carla Carla Gonzalez en categoria cadet -52kg quedant setena classificada després de guanyar la primera ronda ràpidament, perdre la segona i perdre la repesca en un combat disputat.
-També al matí havia de competir la Julia Darnes, que finalment no ho ha pogut fer en no donar el pes inscrit a l’hora del contral.
-A la tarda, competia primer l’Enric Gironès en categoria infantil -38kg, perdent la primera ronda després d’abandonar en fer-se mal i també perdent el següent combat també per abandonament després d’intentar lluitar un combat amb el braç dolorit, un combat que tot i acabar perdent pel dolor va dominar de forma contundent, aconseguint una setena posició.
-La Nerea Rosa competia per primera vegada i ho feia valentament en categoria infantil -57kg, perdent la primera ronda presa dels nervis i sense optar a repesca.
-I finalment, l’Ada Batlle va competir també en categoria infantil -57kg aconseguint el bronze en un gran campionat. Va guanyar de forma contundent el primer i el segon combat, va perdre la semifinal de forma polèmica i va aconseguir guanyar de forma espectacular el combat pel tercer lloc.
Un dia que tot i ser regular en resultats va estar força satisfactori a nivell personal tant pels competidors com per l’entrenador, amb uns clars objectius pel que queda de temporada i una nova previsió d’entrenament més útils i eficaços. Plors, suors, nervis, esforç i riures van definir aquest dia per part de tot l’equip i els pares i mares que van fer l’esforç d’anar-hi. ORGULL HAJIME.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *