Equip

L’Associació Esportiva Hajime va ser fundada a l’estiu del 2013 per 5 judokes de Vilafant i durant aquest temps s’hi han desvinculat i també unit més companys de dins i de fora del món del judo. A nivell d’experiència, per cap de nosaltres això és un inici en el món de l’esport ni del lleure, ni tampoc en el tracte amb nens.

El president, Dani Aguilera, criminòleg titulat i monitor i director de lleure titulat per l’Escola Empordà, porta 21 anys fent judo i aquest és el setè que fa d’entrenador a alumnes de 5 a 45 anys, a Vilafant, a Castelló d’Empúries, a Cabanes i a Vilamalla. És cinturó negre 1r DAN de judo i posseeix el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell I. Apart de donar classes de judo, és monitor del casal esportiu de Vilafant des de fa 5 anys, és director del Cau de Vilafant i ha fet de formador de pre-monitors amb l’Escola Empordà. També ha organitzat i dirigit colònies esportives i de lleure en nombroses ocasions. Ha estat vice-president esportiu al Club Esportiu Judo Vilafant i actualment és secretari de l’Associació de Judo Alt Empordà. Apart de dedicar el temps a estar amb nens i nenes a través de les activitats que porta a terme, també ha tingut experiències puntuals amb disminuïts físics i psíquics a Lleida fent classes de circ a través de l’Institut Narcís Monturiol i ja fa 3 anys que és voluntari de l’ACELL ajudant en els campionats territorials d’Special Olympics i fa altres feines relacionades amb el món de l’esport i del lleure. Ha fet diferents cursets relacionats en el món del lleure i l’esport com el de manipulació d’aliments o el de nutrició i esport.

El vicepresident, l’Adrià Melendre és graduat en Filologia Hispànica amb intenció de dedicar-se a la docència amb joves. Ha treballat com a becari portant l’Aula d’Acollida de l’Institut Narcís Monturiol de Figueres durant el curs 2013-2014. Té experiència en les arts escèniques en l’àmbit del teatre, circ i música i és alumne del Centre Teatral el Galliner de Girona. Ha participat en activitats voluntàries amb disminuïts físics i psíquics com en el circ de Lleida, i ja és un judoka consolidat (cinturó verd). Apart, és l’encarregat de realitzar els reportatges fotogràfics i de vídeo de totes les activitats que l’Associació realitza, i porta tot el que te a veure amb Internet i les xarxes socials (community management).

El tresorer, Eduard Millet, és graduat en comptabilitat i finances i s’hi dedica i és monitor i director de lleure titulat. També té el títol de manipulador d’aliments. Porta 19 anys fent judo i ha portat exclusivament el grup de judo d’Avinyonet de Puigventós anteriorment i ara el de la Bisbal de l’Empordà. És 1r DAN (cinturó negre) de judo, té el títol de tècnic de judo i defensa personal nivell I i ha treballat com a monitor i coordinador al Casal de Vilafant durant 3 anys. A més, porta des dels 18 anys fent de monitor abans al Cau de Sant Pere de Figueres i actualment al Cau de Vilafant, entitat que presideix i de la qual és el director. Ha organitzat colònies i format part de l’equip de monitors en moltes ocasions. Ha realitzat puntualment activitats voluntàries amb disminuïts físics i psíquics.

La secretària, la Melanie Fernández és llicenciada i exerceix de veterinària i té el títol de Primers Auxilis i Socorrisme i també el de manipulació d’aliments. Porta 13 anys fent judo i és 1r DAN i competidora, arribant a quedar campiona de Catalunya la temporada 2014-2015. Ha format part de l’equip de monitors en colònies i activitats organitzades per l’Associació.

Pel que fa als vocals:

La Judith Romero porta 15 anys fent judo i és cinturó marró de judo. Té el títol de primers auxilis i socorrisme terrestre i ha format part de l’equip de monitors en colònies, estades i activitats de l’Associació. Apart, la Judith és la responsable de disseny de l’Associació, qui, entre altres coses, dissenya els cartells de les activitats i ha ideat el nostre logotip i les nostres samarretes, i és monitora de lleure titulada.

En David Aguilera, de 18 anys, és cinturó marró de judo i porta 13 anys practicant aquest esport. Monitor a l’Associació, al Casal de Vilafant i al Cau de Vilafant, porta el lleure a la sang des de ben jove i és un dels puntals en tots els equips. Té el certificat de manipulador d’aliments i ha cursat un cicle formatiu de conducció d’activitats esportives en el medi natural. L’any 2017 entra oficialment a la junta d’Hajime per aportar sang fresca i noves idees al projecte comú.

També forma part de l’equip d’entrenadors, encara que fora de la junta:

La Carla González, de 17, està cursant el Batxillerat científic a l’Institut de Vilafant, és la cinturó negre 1r DAN més jove de l’Associació i la que ho ha tingut abans de Vilafant. Actualment és 2a de Catalunya Júnior en categoria -52kg, i sens dubte és el nostre valor més gran a nivell competitiu per la seva gran experiència en els 8 anys que porta fent judo, i tècnicament de les millors judokes que tenim. Apart ha participat en diverses ocasions en l’equip de monitors en moltes de les nostres activitats.

I formen part de l’equip de monitors en les nostres sortides en moments puntuals:

La Miriam Romero, de 22 anys i cinturó marró, l’Arnau Gironès, de 15 anys i cinturó marró, i la Júlia Darnés, de 14 anys i cinturó marró.

Apart, tenim molta gent que ens recolza i ens dóna suport de la manera que saben col·laborant en les activitats que realitzem, tant entesos com no entesos en el judo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *